Wachtwoord vergeten?

Vergadering over de toekomst van Studite

Door: Ruud Foppen op 21 februari 2011

Afgelopen vrijdag hebben Bjorn en ik vergaderd over de toekomst van Studite. We hebben hier de toekomst op korte en lange termijn besproken.

Op korte termijn zullen we vooral bezig gaan met het verbeteren van de teksten en het gebruikersvriendelijker maken van Studite.com. De lay-out zal hierbij ook een aantal aanpassingen ondergaan. Daarnaast gaan we ons de komende tijd richten op het actiever krijgen van huidige gebruikers, het aantrekken van nieuwe gebruikers en het verkrijgen van feedback.

Over de lange termijn kan ik minder informatie kwijt op dit moment. Wel kan ik hierover vertellen dat de toekomstige plannen er goed uitzien en er al veel nuttige nieuwe functionaliteiten op de plank liggen om uitgewerkt te gaan worden. Deze functionaliteiten zullen het gemak van studeren met Studite verder verbeteren. Zodra we hier meer over kunnen melden, is het op de Studite.com te lezen.

Vergeet vooral niet je klasgenoten aan te sporen zich aan te melden bij Studite en feedback te geven over wat wij kunnen verbeteren!

Terug naar nieuws