Wachtwoord vergeten?

Terugblik Studite Beta lancering

Door: Ruud Foppen op 27 januari 2011

Vorige week donderdag werd Studite, na een proefperiode van ruim een jaar, in Beta gelanceerd. Na één week is het tijd om terug te blikken.

Op moment van schrijven telt Studite.com 49 actieve gebruikers. In de afgelopen week zijn er 38 invites verstuurd naar mensen die zich hiervoor hebben aangemeld. Na de nodige aandacht op Twitter (bedankt voor alle retweets!), kreeg ook de pers lucht van Studite. Vier sites hebben de afgelopen week een artikel aan Studite gewijd, waaronder NUzakelijk en het magazine van de Hogeschool Utrecht.

Achter de schermen zijn we op dit moment bezig de huidige features te testen, feedback te verzamelen en natuurlijk Studite verder onder de aandacht te brengen. We willen de komende tijd blijven groeien, in een stabiel tempo. Om dit te stimuleren kunnen bezoekers zich nog steeds opgeven voor een invite. We versturen regelmatig nieuwe uitnodigingen, meld je dus nu aan om ook toegang te krijgen tot Studite!

De komende tijd zal je de naam Studite nog wel vaak gaan tegenkomen, hier werken we in ieder geval erg hard aan. Bjorn en ik hebben een goed gevoel bij de lancering tot dusver. Hoewel we graag nog wat meer leden hadden gehad, zijn we wel tevreden over het huidige resultaat.

Als laatst willen we gebruikers van Studite erop wijzen dat ze ook vrienden & klasgenoten kunnen uitnodigen! Zet samen met je klas al je aantekeningen op Studite en vergroot het studiegemak van jou en andere studenten. Op de website van Studite zijn de uitnodigingen aan de linkerzijde van de pagina te vinden.

Terug naar nieuws