Wachtwoord vergeten?

Plannen voor de komende tijd

Door: Bjorn Schijff op 14 november 2010

Plannen is een belangrijk onderdeel van de "weg naar succes". Ook wij proberen zoveel mogelijk mijlpalen vast te leggen zodat we onszelf en de ideeën rondom Studite goed kunnen sturen.

De plannen voor de komende tijd zijn rond. Het belangrijkste voor het toekomstige publiek is om te weten dat Studite in beta gaat voor 2011!

Op dit moment zitten we in een alpha test fase, waar wij een selecte groep gebruikers toegang hebben gegeven zodat wij zelf informatie kunnen winnen over het gemak en gebruik van de site. Ook verkrijgen we zo veel informatie over fouten en functies die aangepast moeten worden.

Beta

Beta houdt voor ons in dat wij het systeem gaan proefdraaien en langzaam in gebruik gaan nemen. Zo kunnen wij in stapjes het systeem vrijgeven aan een steeds groter wordende groep, waardoor wij goed inzicht verkrijgen in het nut, het gebruik en eventuele fouten van de site. Of deze beta toegankelijk wordt voor iedereen is nog niet bekend, hier zullen we later meer bekend over gaan maken.

De volgende grote mijlpaal waar wij naartoe gaan werken, nadat Studite in beta is gegaan, is natuurlijk de lancering. 

Officiële lancering

Vervolgens willen wij met de verkregen informatie en ervaringen rondom het systeem, de laatste aanpassingen maken en zorgen dat Studite officieel gelanceerd kan worden in het tweede kwartaal van 2011!

Met zulke beloftes moeten we natuurlijk hard aan het werk. Dus we zullen jullie spoedig weer op de hoogte houden van vernieuwingen en verbeteringen rondom Studite!

Terug naar nieuws